De genodigden, onder wie veel journalisten, zaten in het Celeste Bartos Forum te wachten tot een wit gordijn opzij werd geschoven om de creaties van la Spears te bekijken. Toen dat gebeurde, wandelden verschillende modellen het podium op in setjes die er op het eerste zicht comfortabel uitzien. Voor deze collectie, die werd opgedeeld in tien ‘Intimate Stories’ om verschillende details te belichten, werkte Spears vooral met kant, zijde en jarretellen.

Na de show verscheen Britney Spears zelf op het podium. Ze droek een rood jumpsuit met diep decolleté en bedankte de aanwezigen om dit defilé bij te wonen. ‘Het ziet er bijzonder draagbaar uit’, riep een van de gasten volgens De Hollywood Reporter. De ster liet weten dat ze 2,5 jaar passioneel aan deze collectie heeft gewerkt. ‘Ik hoop dat je er even veel plezier aan beleeft zoals ik terwijl ik deze lijn ontwierp’, zei ze.

De prijzen van haar creaties schommelen tussen de 15,50 euro voor een string en 61 euro voor een beha of corsage. ‘Intimates by Britney’ is verkrijgbaar via www.intimatebritneyspears.us. Voorlopig wordt nog niet in België geleverd.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees