Seks & Relaties

COLUMN. 'Vrouwen verleiden met baarden en luchtverfrisser'

COLUMN. 'Vrouwen verleiden met baarden en luchtverfrisser'

Foto: *

Annelien Coorevits is auteur van het boek 'Eerste hulp bij daten' en staat drie single vrouwen met raad en daad bij in het Vijf-programma 'Singl3s'. In deze column heeft ze het over mannen, daten en alles wat daarbij komt kijken.

De eerste mannen zijn gekeurd. Sommigen zijn afgewezen, maar sommigen trokken ook de aandacht van onze singl3s.

Hoe dan, vroeg ik me af? Hoe kan je op een paar minuten tijd een goede indruk nalaten? Het antwoord is simpel: met een baard of met een attentie!

Laat ik bij het tweede beginnen. Welke vrouw is niet gecharmeerd door een man die iets voor haar meebrengt? Het hoeft niet veel te zijn. Een bloemetje, een chocolaatje, ... Hoe simpeler hoe beter.

Er waren ook mannen die dachten: ik doe iets speciaals. Sommigen toonden hun skills door een cocktail te shaken, anderen dachten dan weer te kunnen overtuigen met hun danskunsten (want je weet wat ze zeggen van een man die goed kan dansen...).

Tot mijn grote spijt zag ik er ook een paar faliekant de mist ingaan. Man X had jarretelles mee en man Y toonde alle tatoeages op zijn lichaam (buiten die die net iets lager lag dan de rest als je begrijpt wat ik bedoel). Niets mis met je voorkeuren naar voor te willen brengen, maar dat doe je dus beter als je al een paar dates achter de rug hebt!

En dan... Dan kwam de man met de luchtverfrisser. Ja, je leest het goed: een luchtverfrisser! Hoe iemand kan denken: hè, daar scoor ik mee. 1 positief punt: we zullen ons de man in kwestie nog lang herinneren!

Nu, natuurlijk hoefde niet iedereen iets mee te brengen. Soms was een man met een baard genoeg. Ikzelf was ook gecharmeerd door de ‘baardman’. Vreemd eigenlijk, nu we in een wereld leven waar alle Ronaldo’s en Justin Biebers hordes vrouwen achter zich aan hebben lopen. Waarom heeft een man de dag van vandaag eigenlijk nog een baard? Ik zocht het even voor je op. Volgens onderzoekers hebben mannen met baarden meer zelfvertrouwen, denken ze volwassen over te komen en willen ze hun gezondheid tonen. Een baard beschermt ook tegen de zon en, toegegeven, soms laten mannen gewoon een baard staan uit luiheid! Ongeacht de reden, ik ben fan, maar oordeel vooral zelf!

PS: Het is zover: onze singl3s zijn alle 3 gevallen voor dezelfde man! To be continued!

Singl3s, elke woensdag om 20u15 op Vijf

Corrigeer

In het nieuws

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees