Zwaargewonde vrouw en dode dertiger aangetroffen

Tongeren -

Het parket is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waarin een dertiger het voorbije weekend om het leven is gekomen in een huurwoning vlakbij de rotonde op de Romeinse Kassei in Tongeren.

De politie vond zaterdagavond het levenloze lichaam van de man nadat zijn broer naar Tongeren was gereden en er geen gehoor had gevonden. De broer en zijn moeder hadden overigens ook al meerdere keren geprobeerd om hem telefonisch te bereiken en waren erg ongerust.

De politie beukte de deur in van het gebouw waarvan de bovenverdieping wordt gehuurd door een vrouw uit het Luikse. Zij troffen er de bewoonster in kritieke toestand aan. De vrouw moest met de ladderwagen van de brandweer via het raam geëvacueerd worden en werd in allerlijl naar het AZ Vesalius overgebracht.

Dode In de woonst werd ook het levenloze lichaam van een dertiger gevonden die er nog maar een week verbleef. De bewoonster was zondagnamiddag aan de beterhand en kon al een eerste keer worden verhoord. Vandaag wordt een autopsie op het lichaam van de dertiger uitgevoerd. Een wanhoopsdaad wordt niet uitgesloten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio