OCMW zoekt volop nieuwe personeelsleden

Brugge -

Het OCMW van Brugge heeft zeventien openstaande vacatures en zoekt voor de toekomst nog veel nieuwe medewerkers. Op de nieuwe jobsite kan online gesolliciteerd worden.

Er wacht het Brugse OCMW een hele uitdaging om alle functies in de toekomst ingevuld te krijgen. Er is de vergrijzing van de werkende populatie, de babyboomers die massaal met pensioen zullen gaan en de heropening van de twee verbouwde woonzorgcentra in Brugge-centrum en Sint-Michiels.

‘Eind 2015 opent het woonzorgcentrum Ter Potterie en midden 2016 het woonzorgcentrum Ten Boomgaarde, na grote werken. Voor beide woonzorgcentra zullen er telkens honderd fulltime equivalenten nodig zijn. We zullen dus zeker heel wat verpleegkundigen nodig hebben, terwijl de meeste afgestudeerden sneller kiezen voor diensten in het ziekenhuis’, zegt de Brugse OCMW-voorzitter Dirk De fauw (CD&V).

‘Daarnaast zoeken wij nog geregeld zorgkundigen en huishoudhulpen. Gelukkig hebben wij als werkgever een aantal troeven, waaronder het gratis griepvaccin, het fitnesscentrum in het OCMW-hoofdgebouw aan een voordelig tarief, maaltijdcheques,... tot zelfs een fietshersteldienst. Verder krijgen de medewerkers de mogelijkheid om zich bij te scholen. Kandidaten kunnen online solliciteren en op onze website de vacatures raadplegen van het OCMW en het AZ Sint-Jan.

Zeventien vacatures

‘Momenteel zijn er zeventien openstaande vacatures te vinden op de nieuwe jobsite, waar personeelsleden ook het verhaal doen waarom ze destijds gekozen hebben voor het OCMW of het AZ Sint-Jan als nieuwe werkgever. Met 6.000 personeelsleden zijn wij de grootste werkgever in onze regio’, zegt Dirk De fauw (CD&V).

http://jobs.ocmw-brugge.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio