VOETBAL

Ghelamco Arena ontvangt Stadium Summit

Gent -

AA Gent beschikt met de Ghelamco Arena over een unieke commerciële troef in de Belgische voetbalwereld. Logisch ook dus dat de tweede editie van de Stadium Summit volgende week in de thuishaven van de Buffalo’s plaatsvindt.

Met als thema ‘Fan experience’ willen de organisatoren de toeschouwer opnieuw centraal plaatsen, maar daarnaast gaat men ook duidelijk de internationale toer op met enkele klinkende namen uit het buitenland.

Zo zullen onder meer Jérôme Champagne (kandidaat-FIFA-voorzitter), Birger Nass (Duitse Bundesliga DFL), Marcel Dieterle (SC Paderborn) en Gijsbregt Brouwer (sport- en mediastrategist) op 30 september de aanwezigen toespreken. Daarnaast krijgen Michel Dupont (voorzitter Pro League) en Hans Bourlon (oprichter Studio 100) de kans om hun visie over stadionbeleving in de toekomst uiteen te zetten.

Verder worden nog enkele concrete cases voorgesteld zoals Tomorrowland, Club Brugge en RC Genk. Uiteraard komt ook de gastheer, Ghelamco, aan bod: CEO Paul Gheysens zal nog eens dieper ingaan op het bouw- en investeringsdossier van de Ghelamco Arena en als afsluiter kunnen de genodigden deelnemen aan een unieke rondleiding achter de schermen van het stadion.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen