Kevin Graf wil Eerste Kok van België worden

Kevin Graf wil Eerste Kok van België worden

Kevin Graf maakt zijn fond voor de finale. Foto: dhh

Dilbeek -

Kevin Graf uit Dilbeek bereidt zich momenteel voor op de finale van de wedstrijd ‘Eerste Kok van België 2015’. De jonge kok heeft al een eigen restaurant en hij is goed op weg om één van de topchefs van het land te worden.

Amper 24 jaar, maar al een echte topchef: Kevin Graf uit Dilbeek heeft het mooi voor mekaar. De jongeman runt momenteel al zo'n drie maanden lang samen met zijn verloofde Barbara Wantens een eigen restaurant: De Bakermat in Ninove. ‘Het gaat inderdaad wat heviger dan verwacht, we zijn zelfs op zoek naar personeel’, zucht Kevin. ‘Maar het is leuk om zo'n eigen zaak te hebben en meteen te zien dat de klanten tevreden zijn, want dat is het belangrijkste.’

Maar momenteel is De Bakermat even dicht, want Kevin concentreert zich volledig op een nieuw uitdaging: de wedstrijd Eerste Kok van België 2015. Die wordt georganiseerd door de Gastronomische Club Prosper Montagné en geldt als de officiële meesterschapswedstrijd voor koks. De wedstrijd is zelfs bij wet erkend door de minister bevoegd voor Middenstand. Er mogen slechts vijf koks deelnemen aan de finale, en daar is de Dilbeekse Kevin Graf er één van.

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad van zaterdag 04 oktober.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio