Hitler had op een wel heel vreemde manier seks

Hitler had op een wel heel vreemde manier seks

Archiefbeeld Foto: AP

Adolf Hitler en Eva Braun zouden seks hebben gehad zonder elkaar aan te raken. Meer nog: ze gingen zelfs niet uit de kleren. Dat kwam omdat Hitler zo fanatiek bezig was met hygiëne. Althans dat beweert de Britse auteur Martin Amis in zijn nieuwe fictieboek.

Martin Amis is al jaren gefascineerd door de figuur van Adolf Hitler. In zijn tweede boek probeert hij zich de figuur van Hitler voor te stellen in zijn privésfeer. Hij vertrekt van de gekende persoonlijkheidstrekken van Hitler - bijvoorbeeld diens smetvrees - en trekt die door tot in het extreme. Zo komt hij tot een fictief beeld van hoe Hitler en Eva Braun seks zouden kunnen gehad hebben.

‘De Führer hield Eva op een armlengte afstand, terwijl hij zichzelf bevredigde', schetst Amis. 'Hij kwam klaar als zij haar rokje omhoog hield en hij gewoonweg mocht kijken.’

Amis stelt in zijn boek ook nog dat de Duitse dictator als aseksueel beschouwd kan worden en dat hij eenzelfde soort seksuele relaties onderhield met zijn halfnicht Angela ‘Geli’ Raubal. Dat alles kan je lezen in zijn tweede Nazi-roman ‘Zone of Interest’.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees