Delhaize Eeklo is modelwinkel voor Vlaanderen

Delhaize Eeklo is modelwinkel voor Vlaanderen

Veel volk kon heel wat lekkers proeven in de vernieuwde Delhaize. Foto: mme

Eeklo -

De compleet vernieuwde en heringerichte Delhaizevestiging in de Brugsesteenweg in Eeklo is een modelwinkel voor Vlaanderen.

‘Dit is het voorbeeld van hoe we onze winkels willen vernieuwen’, zegt woordvoerder Roel Dekelver over de winkel die woensdagavond samen met meer dan duizend klanten officieel werd geopend.

‘We zijn al een tiental dagen open en de reacties van de klanten zijn fantastisch’, zegt directeur Danny Van de Voorde, die in Eeklo een team leidt van 84 werknemers.

De miljoeneninvestering in de nieuwe winkel staat in schril contrast met wat in andere Delhaizevestigingen aan het gebeuren is, maar Roel Dekelver vindt dit juist een krachtig signaal.

‘Als we de toekomst van Delhaize in België willen garanderen, dan moeten we sneller investeren in winkels zoals hier in Eeklo.’ Burgemeester Koen Loete (CD&V+) was dan ook trots om de allereerste Delhaize van de nieuwe generatie in Oost-Vlaanderen in zijn stad te mogen openen. Tijdens de openingsavond reageerden de klanten heel enthousiast. De winkel is onherkenbaar veranderd, maar is veel kleurrijker, ruimer en overzichtelijker geworden. De gangen zijn ook breder, zodat het makkelijker flaneren tussen de rekken is. De open ateliers, de bio-afdeling, vlottere winkelkarren, gratis wifi: het maakt het winkelen alleen maar aangenamer.

Er is ook het afhaalpunt, maar wie daar langsloopt mist natuurlijk wel de fraaie winkel.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio