Hof van Eel lanceert de eetbare kerstboom

Hof van Eel lanceert de eetbare kerstboom

Sofie Dekeyser is al in kerststemming Foto: wlt

Ravels -

Ravels Bij het Hof van Eel kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor de verhuur van kerstbomen, inclusief decoratie. Deze winter wordt de eetbare kerstboom de nieuwe trend. Daarnaast kun je hier ook mooie eindejaarsgeschenken kopen.

Sofie Dekeyser heeft altijd een passie gehad voor het koken met ambachtelijke producten. Deze passie zette haar ertoe aan om in 2011 Hof van Eel op te richten. Eens gestart met deze ontbijt-en lunchservice probeerde ze telkens op zoek te gaan naar authentieke producten uit de Kempen. Sinds kort heeft ze ook een webshop voor Kempische hoeve-en streekproducten.Naast ambachtelijke producten is Sofie ook al jaren geïntrigeerd door de sfeer van Kerstmis. Dat bracht haar op het idee om kerstbomen, zowel kunstbomen als echte, te gaan verhuren. Het bleek een schot in de roos.

‘Ik vind het heel leuk om een kerstboom op te zetten, maar niet iedereen denkt daar zo over. Er kruipt heel veel tijd in om decoratie te gaan kiezen en een boom mooi op te zetten. Dat is zowel zo voor gewone particulieren als voor bedrijven’, vertelt Sofie enthousiast. ‘Ik doe enkele grote projecten, zoals het aankleden van een Delhaize-winkel of het decoreren van een Antwerps hotel.’ Voor de komende kerstperiode merkt Sofie alvast twee trends op. ‘De eerste trend is ‘Snowy Winter’. Hier staat een prachtig warme lichtblauwe tint centraal, gecombineerd met veel sneeuw, wit, hout en natuurproducten. De combinatie met opvallend turquoise is verfrissend. De tweede trend is ‘Shades of Red’. Deze trend is weelderig en warm. Onze eigen trend is de Eetbare Kerstboom waarbij ook de smaakzin wordt geprikkeld. Ambachtelijk gebakken koekjes, huisgemaakte truffels, overheerlijke peperkoek,.en dit netjes verpakt in zakjes en luxueus afgewerkt met linten in een kleurcombinatie.’

INFO

INFO

Info

www.hofvaneel.be; Hofstraat 11, Ravels, 0479/95.35.80

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S