GEMEENTELIJKE INFO

Oudenaarde -

Enkele enthousiaste vrijwilligers organiseren samen met het gemeentebestuur op zondag 9 november een ontbijtmandenactie ten voordele van 11.11.11. Een mand kost 15 euro voor 2 personen en 8 euro voor 1 persoon. Bestellen kan tot 3 november via 11@zwalm.be of 055/48 05 93. De bedeling vindt plaats tussen 7 en 10 uur. Afhalen kan ook.

Afhalen in de gemeenteraadszaal, Zuidlaan 36. www.zwalm.be

Naar jaarlijkse gewoonte siert tijdens de eindejaarsfeesten een reuzenkerstboom de Grote Markt in Ronse. Meestal gaat het om een fors exemplaar dat bij een inwoner van de stad in de tuin staat. Ook voor dit jaar is de stad nog op zoek naar een geschikte boom. De technische dienst zorgt voor het transport en het vellen van de boom.

Dienst Evenementen, 055/23 27 28 of evenementen@ronse.be

Ruim een decennium geleden besloot de familie della Faille d‘Huysse hun boseigendom officieel open te stellen voor het publiek. Om de verschillende recreatievormen in het bos op een duurzame manier hand in hand te laten gaan met de bescherming van de natuur, is er een nieuw toegankelijkheidsreglement opgesteld. Meer info daarover op de gemeentelijke website.

www.kruishoutem.be

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S