LIDL kiest voor forse uitbreiding in Heist

LIDL kiest voor forse uitbreiding in Heist

Verantwoordelijke Jeroen Peeten van Lidl Knokke-Heist Foto: vln

Knokke-Heist -

Knokke-Heist Supermarktketen Lidl heropende onlangs deuren in de Knokkestraat. De vestiging werd voorbije maanden uitgebreid en is maar liefst 40 procent groter. De winkel vormt daarmee één van de grootste winkels van Lidl in België.

‘Na het vertrek van O‘Cool stonden we voor een keuze: zoeken we een extra huurder om naast ons op de site te komen of nemen we het terrein volledig zelf in en planten we een zeer grote Lidl-vestiging neer. We kozen voor dat laatste’, vertelt woordvoerder Pieterjan Rynwalt. ‘We geloven in onze locatie in Knokke-Heist en zijn ervan overtuigd dat er nog voldoende potentieel is.’

De winkel is fors uitgebreid tot 1.471 vierkante meter winkeloppervlakte, en is daarmee meteen één van de grootste Lidl-vestigingen in België. ‘De extra ruimte zet Lidl in op een nog uitgebreider versaanbod. ‘We trekken nog meer de kaart van een ruim groenten-, fruit- vlees- en visassortiment. Dat is de troef van Lidl sinds een aantal jaar en die willen we nog meer benadrukken in Knokke’, zegt winkelverantwoordelijke Jeroen Peeten. ‘Lidl rekent erop dat ze met de vernieuwingsoperatie toch heel wat extra klanten kunnen aantrekken, wat zich vertaalt in extra werk. Net daarom nam de retailer alvast twee collega's aan. In totaal werken er straks 11 mensen in Knokke-Heist.

INFO

INFO

www.lidl.be - Knokkestraat, 216 A Knokke-Heist

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S