Brugs hotel heeft ‘beste viersterrenkamer van het land’

© if

Het Brugse hotel Heritage heeft een award ontvangen voor de ‘beste viersterrenkamer van ons land voor zakenreizigers’. Hotel Heritage maakt deel uit van de prestigieuze Relais & Chateaux-hotels.

rso

Zakenmagazine The Corporate Traveller stuurde een internationale jury naar tal van vier- en vijfsterrenhotels in het hele land, zowel naar gevestigde waarden als naar nieuwkomers.

Volgens één van de juryleden, Joanna Pays, viel de keuze op het Brugse Hotel Heritage omwille van de harmonieuze verwerking van technologische in room-faciliteiten.

Voor zaakvoerders Johan en Isabelle Creytens betekent deze award een mooie bekroning van hun werk en inzet gedurende 21 jaar. Daardoor willen zowel toeristen als zakenmensen naar hun hotel terugkeren. Ze bieden in hun viersterrenhotel 22 luxekamers aan met high speed internet, iPad, muziekinstallatie van Bose, Nespresso koffie, Nilson-bedden met luxueus bedlinnen, en marmeren badkamer. Daarnaast heeft hotel Heritage een privébibliotheek, de bar Le Magnum en restaurant Le Mystique, waar chef Koenraad Steenkiste de plak zwaait.

‘Wij mochten de voorbije jaren al heel wat onderscheidingen ontvangen. We dragen die dan ook op aan het volledige team met wie we dagelijks onze gasten in de watten leggen’, vertelt hotelhouder Johan Creytens.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio