Piet Huysentruyt

Recept van de dag

Kamutspaghetti met bloemkool, knoflook en peterselie

Kamutspaghetti met bloemkool, knoflook en peterselie
Elke dag een nieuw 'recept van de dag'.

Ingrediënten

400 g kamutspaghetti

500 g bloemkool

2 teentjes knoflook, gesnipperd

2 eetlepels olie

4 eetlepels peterselie, gehakt

2 eetlepels parmezaan, geraspt

Bereidingswijze

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat schrikken onder koud water.

Laat uitlekken.

Snijd de bloemkool in kleine roosjes.

Wok de bloemkool en de knoflook op een hevig vuur in de olie.

Meng de spaghetti erdoor en warm het geheel weer op.

Voeg op het laatste moment de peterselie erbij.

Verdeel de spaghetti over de borden, bestrooi met de parmezaan en serveer.

INFO

Van maandag tot vrijdag om 17.45 uur op Vier

Lichte maaltijd, voor 4 personen

Corrigeer