Verkeer op E34 urenlang stil door ongeval met vier voertuigen

Verkeer op E34 urenlang stil door ongeval met vier voertuigen

Bij de kettingbotsing raakte een trucker gewond. De andere bestuurders bleven ongedeerd. Foto: bfs

Beveren / Beveren-Waas -

Het verkeer op de E34 stond dinsdagochtend urenlang stil in de richting Antwerpen. Even voorbij de oprit Vrasene was om 11 uur een kettingbotsing gebeurd waarbij vier chauffeurs betrokken waren.

Een Slovaakse trucker merkte te laat op dat het verkeer vertraagde en was ingereden op de vrachtwagen voor hem. Die plette op zijn beurt een lichte bestelwagen tegen de vrachtwagen daarvoor.

Shock

De bestuurder van de bestelwagen werd gewond en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. De vriendin van de Slovaakse trucker was in shock en moest ook naar het ziekenhuis. Alle andere bestuurders bleven ongedeerd.

Bij het ongeval geraakte ook nog een vijfde auto beschadigd. Een vrouw die op het moment van de klap met haar wagen op de linkerrijstrook reed, kon een wegspringend brokstuk niet meer ontwijken. De bestuurster was behoorlijk geschrokken, maar bleef ongedeerd.

Door de kettingbotsing bleven de beide rijstroken bijna twee uur lang volledig versperd. Het verkeer kon daardoor alleen maar stapvoets passeren via de pechstrook.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio