Lerares tatoeëert naam studente op haar lichaam

Lerares tatoeëert naam studente op haar lichaam

archiefbeeld Foto: ss

Een Amerikaanse lerares is ervan beschuldigd seks te hebben gehad met een 16-jarige leerlinge nadat de leerkracht betrapt was met een naamtattoo van het 16-jarige meisje op haar lichaam.

De 37-jarige Michelle Smith White gaf dansles in een school in North Carolina toen ze het meisje, op dat moment 15 jaar, voor het eerst ontmoette. De twee werden vrienden, maar dat evolueerde al snel in een seksuele relatie.

De lerares liet daarop tattoo’s op haar lichaam zetten waarop de naam van het meisje, een beeltenis van het meisje en de initialen van de naam van de tiener te lezen was.

Triootje

De ouders van de tiener hadden White gevraagd om niet langer contact te zoeken met hun dochter, maar de twee bleven seksueel getinte smsjes naar elkaar sturen. Daarin had de lerares het onder andere over een triootje en over seks met haar echtgenoot.

Nadat de relatie bij de autoriteiten aan het licht kwam, volgde er een huiszoeking bij Michelle White. Daar nam de politie onder andere een laptop, twee tablets en twee smartphones in beslag waarop beelden te zien waren van het 16-jarige meisje.

Michelle Smith White werkte sinds maart 1997 in de school, maar stapte zelf op in april van dit jaar. Op dat moment was er in de school zelf een onderzoek aan de gang naar de relatie tussen White en de scholiere.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees