‘Wie een man wil, vrijt het best op de eerste date’

© Shutterstock

Single vrouwen die een man willen vinden doen er volgens de Britse schrijver Blake Lavak goed aan om na de eerste date al te vrijen. Waarom precies, legt hij uit in zijn boek ‘Own that guy in 60 days’.

vwh

Lavak zegt dat er niets mis is met seks op de eerste date. Integendeel, hij is ervan overtuigd dat het ervoor zorgt dat je een man vindt en hem ook kan houden. ‘Ik weet dat mijn tips controversieel zijn en veel mensen willen ze niet opvolgen. Maar als ze er wat langer over nadenken, beseffen ze dat ik misschien wel gelijk heb’, zegt de auteur in een interview met de Britse krant The Mirror.

Lavak put inspiratie voor zijn tips uit de scheiding en datingproces van zijn zus. Hij zag dat ze zich tijdens het daten aan de klassieke regels hield. ‘Ze liet mannen zelf het initiatief nemen en sprak maar met een potentiële partner per keer af. Dat viel tegen: ze vond geen lief. Daarom ging ik enkele vrouwen ondervragen en op basis van hun antwoorden, schreef ik een boek.’

De gouden regel tijdens het daten: zestig dagen lief zijn tegen je date zodat hij een goed gevoel krijgt. Op die manier zal hij alles teruggeven omdat hij verslaafd is aan dat goed gevoel en het zo lang mogelijk wil behouden. ‘Je hoeft niet bloedmooi te zijn: mannen vallen in katzwijm voor vrouwen die lief voor hen zijn. Verleid hem en gedraag je niet te braaf in de slaapkamer. Seks op de eerste date kan helpen om die ene naar je te laten smachten’, zegt hij.

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie