Vader vervult droom van verongelukt pianowondertje (13)

Anna van Keulen, een dertienjarig meisje uit Tilburg, wou zo graag wereldberoemd worden. Met haar pianotalent was ze bijzonder goed op weg, tot ze eerder deze maand om het leven kwam bij een verkeersongeval in haar thuisstad. Haar vader Niek wil dat Anna niet vergeten wordt en gooide een filmpje van haar pianotalent op het internet. 'Help haar beroemd te worden door (deze video) te kijken', klinkt het op Twitter.

In de video zien we de bijna dertienjarige Anna klaarzitten bij haar piano.' Vader Niek vraagt zijn dochter nog wat ze zal spelen. 'Downton Abbey', zegt Anna bijna bescheiden, voor ze het hele huis vult met een prachtige vertolking van de soundtrack van de serie. Na het optreden glimlacht Anna naar de camera, terwijl papa Niek applaudisseert en haar bedankt. 

Het filmpje is eind augustus gemaakt, net voor haar dertiende verjaardag. Je ziet de ballonnen hangen', vertelt Niek van Keulen aan Omroep Brabant. Omdat zijn dochter zo graag wereldberoemd wou worden, wil Niek haar postuum laten rondgaan op het internet met deze YouTube-video.

Voorlopig volgden al 20.000 internetgebruikers de oproep, de tweet van Niek werd ook al meer dan 5.000 keer gedeeld. 'Anna's doel is bereikt: ze is beroemd', besluit vader Niek op Twitter.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees