Bewoner schrikt zich te pletter als hij door deurgaatje kijkt

Bewoner schrikt zich te pletter als hij door deurgaatje kijkt

Nederland is in de ban van een onbekende man die in Delft aanbelde voor de deur van een appartement, met een groot mes in zijn handen. Hij riep dat de bewoner de deur moest openen en dreigde ermee hem neer te steken.

Het incident vond al plaats op 19 september in het Nederlandse Delft, maar nu pas geeft de politie ook beelden vrij van de dader. De man belde rond 18u aan bij het portiek van een appartement en vroeg een bewoner om de voordeur te openen. De man moest naar verluidt de post van een buur komen ophalen. De bewoner vertrouwde het zaakje niet en weigerde de deur te openen.

Na een tijdje werd er opnieuw aangebeld bij dezelfde bewoner, maar dan aan zijn persoonlijke voordeur. Omdat hij het nog steeds niet vertrouwde keek de bewoner eerst door het kijkgaatje, waar hij de man zag staan. De bewoner schrok zich te pletter: de man bleek een groot mes bij zich te dragen en riep dat de bewoner de deur moest openen. Hij zou hem neersteken, klonk het.

De bewoner belde onmiddellijk naar de politie, maar die kwam te laat aan om de dader nog te vatten. De bewoner kon gelukkig wel foto’s nemen van de messentrekker, waardoor de politie gericht op zoek kan gaan naar de dader.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees