Partijwoordvoerder verlaat Bonheiden-Rijmenam (BR)

Bonheiden - Rudi Withaegels, de man die vier jaar geleden werd aangetrokken, om de partij Bonheiden-Rijmenam (BR) te verjongen op communicatief vlak, neemt ontslag uit het bestuur van zijn partij

“Er zijn slechts een drietal mensen die de partij runnen en elke vernieuwing op communicatief vlak tegenhouden”, aldus Withaegels. “Binnen de partij is er een geen toekomstvisie en het belang van de sociale media wordt onderschat. Onze laatste bericht dateert van mei toen oud-burgemeester Jacques Morrens overleed.”

Withaegels nam in 2012 voor de eerste keer deel aan verkiezingen en behaalde 96 voorkeurstemmen. Te weinig voor een mandaat in de gemeenteraad. Hij werd wel voorzitter van de cultuurraad en bestuurslid van de vzw Krankhoeve.

 

Oud-burgemeester Eric Duchesne, verliet BR in 2013 en maakt nu deel uit van N-VA. Ook Withaegels blijft politiek actief. “Ik onderhandel momenteel met een andere partij in Bonheiden. Over welke partij het gaat kan ik momenteel nog niets meedelen.” Maar dat hij Duchesne volgt naar de N-VA is verre van zeker.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio