Snoezekado wint Sint-Rochusverlichting 2014

Snoezekado wint Sint-Rochusverlichting 2014

Schepen Omblets bij de winnaars en het Sint-Rochus-zeildoek Foto: dvg

Aarschot -

Aarschot Traditiegetrouw koppelde de stad Aarschot een etalagewedstrijd aan de Sint-Rochusverlichting. Snoezekado werd door fotoclub Clickshot uitgeroepen tot winnaar.

Op donderdagavond 15 augustus 2014 lokte de jaarlijkse Sint-Rochusverlichting weer een massa bezoekers naar hartje Aarschot. Tienduizenden lichtjes zorgden voor een feeërieke sfeer in de stad. Ook deze editie ging gepaard met een etalagewedstrijd. Verscheidene handelaars toverden hun etalages en gevels om tot echte blikvangers.

De inzet en creativiteit van de Aarschotse handelaars voor de inrichting van hun etalages viel in de smaak bij het publiek. De jury bestond dit keer niet uit de bezoekers van de Sint-Rochusverlichting, maar uit de leden van de fotoclub Clickshot. Ze maakten een fotoreportage van alle etalages en stelden een top drie samen: Hema op de derde plaats, Jolybo op de tweede plaats en voor het tweede jaar op rij Snoezekado op de eerste plaats.

Er namen maar liefst 14 handelszaken deel aan de etalagewedstrijd, namelijk Bazar Apart, Brasserie De Zwaan, Deca Herenmode, Etcetera boetiek, Fotografie Isabelle, Frituur Marina, ID wijn, Kre-Ann, Optiek De Putter, Salon 12 en Spoor 10. De foto's van alle deelnemende handelszaken zullen een jaar lang op een groot uithangbord in de stad prijken.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S