Eindejaarsfeest keert na jaartje Dikkelvenne terug naar Deinze

Nuit de Sylvestre wijkt uit naar vip-ruimte SK Deinze

Nuit de Sylvestre wijkt uit naar vip-ruimte SK Deinze

Anissa, Wesley, Jonathan en Rebekka en de kinderen Charline, Lorenzo en Tibo zorgen er voor dat jonge ouders weer dicht in hun buurt de overgang van oud naar nieuw kunnen vieren. Foto: jdv

Deinze -

Jonathan Vanhelleputte en zijn echtgenote Rebekka moeten voor de tweede editie van hun eindejaarsevenement ‘Nuit de Sylvestre’ al op zoek naar een grotere locatie. Die vonden ze in de vip-ruimte van voetbalploeg SK Deinze.

Samen met meer dan 1.500 dansliefhebbers vulden ze als vrijwilligers jaar na jaar de Brielpoort. Toen vorig jaar de organisator van Briellennium verstek gaf, slaagde het echtpaar er in om samen met een bevriend koppel uit Nazareth een alternatief, maar kleinschalig oudejaarsavondfeest te organiseren. De eerste ‘Nuit de Sylvestre’ werd een succes. In die mate dat de initiatiefnemers dit jaar terug naar een ruimere locatie in Deinze zelf op zoek gingen. Die werd gevonden in de viplounge van voetbalclub SK Deinze in de Brielmeersen. Een terugkeer naar de roots.

‘We vonden het maar niets dat we als jong gezin nergens meer in de omgeving terechtkonden om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten’, zegt Jonathan Vanhelleputte.

Trouw aan concept

‘Daarom startten we zelf met een feest. Als vrijwilliger namen we financieel zeker geen risico en kozen niet voor de Brielpoort, wel voor een kleinere en betaalbare locatie in Dikkelvenne. Omdat de vraag groot was om het evenement opnieuw in Deinze te organiseren, keren we terug. We blijven trouw aan het concept van Briellennium. Circa 250 feestvierders zullen op 31 december vanaf 18.30 uur kunnen genieten van culinaire verwennerij. Daarna is er een dansfeest met dj Daddy Cool. Wie alleen naar het dansfeest wil komen betaalt 12,5 euro. Voor het eetfestijn en dansfeest samen wordt 89 euro gevraagd, dranken tijdens het menu inbegrepen. Omdat de ouders gezellig kunnen tafelen serveren we voor kinderen onder de 13 jaar een eigen eetfestijn.

Info: www.nuitdesylvestre.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio