Celebs

Model dood aangetroffen in bad

Model dood aangetroffen in bad

Foto: Harper's Bazaar mei/juni 2014

Het Tsjechische model en kickboxster Katerina Netolicka is donderdag 13 november dood aangetroffen in haar appartement in de Tsjechische stad Litvinov. Haar broer vond haar liggend in bad, maar de politie kan nog geen uitspraken doen over de doodsoorzaak.

Het model had grote opdrachten voor onder andere ‘L’Oréal’ en ‘Prada’ en deelde samen met haar vriend, een ijshockeyspeler, een appartement in Litvinov. Toen haar broer haar donderdag niet kon bereiken, besloot hij binnen te breken in het appartement, waar hij Netolicka dood aantrof in bad. Naast haar lagen ook haar twee hondjes levenloos op de grond. Haar vriend bleek op dat moment met zijn team in Rusland te zijn.

Volgens een model waarmee Netolicka in het verleden vaak samenwerkte, werd ze vaak geplaagd door depressieve buien en deed ze wel eens aan zelfverminking. Andere bronnen beweren dan weer dat ze net veel gelukkiger was sinds ze een vaste relatie had met haar vriend Jakub Petruzalek. De politie zegt dat ze nog niet weten wat de exacte doodsoorzaak is. Daarvoor is eerst een uitgebreide autopsie nodig.

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees