Deze man vermoordde Miss Honduras

De schokkende moord op Miss Honduras María José Alvarado (19) en haar zus Sofia Trinidad (23) die gisteren dood werden teruggevonden, lijkt opgelost. De vriend van de zus heeft de moord op beide vrouwen bekend en zou de politie naar de levenloze lichamen hebben geleid. Dat meldt BBC donderdag.

Plutarco Ruiz, de vriend van Sofia zou ruzie hebben gekregen met Sofia na een feestje in de Hondurese stad Santa Barbara en uit woede de zussen hebben doodgeschoten.

Samen met Aris Maldonado zou hij daarna de lichamen hebben begraven in de buurt van een rivier. Toen de politie de lijken ontdekte, waren die al in een gevorderde staat van ontbinding. Beide daders zijn gearresteerd, zo meldt de BBC. De politie zou vuurwapens en een voertuig in beslag hebben genomen voor het onderzoek.

Alvarado zou komende maand meedoen in de Miss World verkiezing in Londen. Honduras heeft besloten uit respect voor de vermoorde Alvarado geen vervanger naar de verkiezing te sturen. De organisatie van Miss World laat weten diep geraakt te zijn door de dood van de twee vrouwen en tijdens de verkiezing stil te staan bij de dood van de vrouwen.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees