Celebs

Kate Middleton stuurt emotionele brief aan rouwende moeder

Kate Middleton stuurt emotionele brief aan rouwende moeder

Foto: Photo News

De Britse Leigh Smith (33) verloor haar drie maand oude dochtertje aan een zeldzame hartaandoening. Ze deelde haar verdriet in een brief met Kate Middleton en kreeg prompt een persoonlijke brief van de hertogin terug. Tijdens een koninklijk bezoek aan het kinderhospitaal East Anglia Children's Hospice in Norfolk ontmoetten de beide dames elkaar uiteindelijk in levende lijve. Zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

In maart schreef Kate Middleton een emotionele brief aan de Britse Leigh Smith, die eerder haar drie maand oude dochtertje aan een zeldzame hartaandoening had verloren en haar hierover aangeschreven had. In de Britse krant The Telegraph vertelt de vrouw hierover het volgende: "Ik was erg ontroerd dat de hertogin de tijd had genomen om mijn brief te lezen en vervolgens zelf een een antwoord te formuleren. Het was een mooi gebaar dat me door een moeilijke tijd heen heeft geholpen."

De beide vrouwen ontmoetten elkaar gisteren tijdens een koninklijk bezoek van Kate Middleton aan het kinderhospitaal, East Anglia Children's Hospice (EACH) in Norfolk, waar het dochtertje van Leigh Smith voor haar dood verzorgd werd. De beide dames wisselden een kort gesprek uit.

'Kate herinnerde zich mijn brief en gaf me een knuffel bij haar vertrek', vertelde Leigh Smith. 'Mijn dochtertje zou vandaag haar eerste verjaardag gevierd hebben. Ik had gemengde gevoelens over deze dag, maar het was fantastisch om haar verjaardag op deze manier te kunnen vieren.'

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees