Stijlvolle superstretch limousine voor de prijs van een taxi

Stijlvolle superstretch limousine voor de prijs van een taxi

Foto: Philippe Desmet

Kontich - Jonge ondernemer Peter Van Eyndhoven brengt met zijn bedrijf Party Ride luxueuze limousines in het verkeer. Met zijn scherpe prijzen hoopt hij de markt van het luxe-vervoer te veroveren.

Peter Van Eyndhoven (21) studeert hopelijk in 2016 af als landmeter, maar in afwachting daarvan heeft hij Party Ride opgericht, dat luxueuze limousines met chauffeur aanbiedt. De liefde voor mooie auto’s heeft hij van thuis meegekregen. Grootvader Paul Wuyts is een bekende naam in het milieu van de liefhebbers van oldtimers. Wie een feestje stijlvol wil inzetten, kan bij Peter terecht om een Lincoln Town Car of een Cadillac deville te huren. “De klant betaalt voor het eerste uur 120 euro. Ik kan acht passagiers vervoeren, dus men betaalt maar vijftien euro per persoon. Voor dat bedrag kan je geen taxi nemen.”

Het invoeren van de limousines vanuit Nederland was geen lachertje. “België is zowat het enige land dat nog een gelijkvormigheidsattest eist. In de keuring hebben ze er letterlijk uren over gedaan om de hele limousine op te meten.” Ondertussen zijn de limo’s goedgekeurd en ingeschreven. Peter mikt in eerste instantie op bruiloften en feestvierende jongeren. “Op termijn hoop ik ook samen te werken met Traiteur Omnibus aan de overkant van de baan en met AED Studios in Lint.”

http://www.partyride.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio