Mode

Victoria Beckham maakt T-shirt voor Wereld AIDS Dag

Victoria Beckham maakt T-shirt voor Wereld AIDS Dag

Foto: Photonews

Victoria Beckham heeft een T-shirt ontworpen om World AIDS Day in de schijnwerpers te zetten. De volledige opbrengst van de verkoop gaat naar een initiatief dat de AIDS-epidemie wil stoppen tegen 2030.

Na haar benoeming als UNAIDS Global Goodwill Ambassador in september creëerde de ontwerpster nu een limited edition T-shirt waarop het logo van World AIDS Day te zien staat. De T-shirt is te koop in haar winkel in Dover Street in Londen, maar ook in haar online winkel tot en met 31 december.

De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar het Joint United Nations Programme on HIV/AIDS, als ondersteuning van hun pogingen om de AIDS-epidemie tegen 2030 te stoppen. ‘Ik wil mijn persoonlijke toewijding om AIDS onder de aandacht te brengen ook laten terugkeren in mijn modelabel. We wilden World AIDS Day in de verf zetten met een initiatief waar ook mijn klanten aan kunnen deelnemen’, vertelt Victoria Beckham.

‘Ik ben zo blij dat Victoria met dit geweldige initiatief het belang van World AIDS Day benadrukt en dat ze zo de wereld van mode en activisme samenbrengt’, laat Michel Sidibé, directeur van UNAIDS, weten.

 

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees