Tegenstrever Anderlecht onder vuur na pikante foto's

Anderlecht treft in de1/16de finales van de Europa League het Russische Dinamo Moskou. Net als bij Anderlecht met Aleksandar Mitrovic loopt er echter een even controversiële als beloftevolle spits vooraan rond. Alexandr Kokorin ligt uitgerekend nu danig onder vuur, nadat pikante foto's van hem en enkele stripeaseuses waren uitgelekt.

Kokorin is een 23-jarige Russisch international die op het WK tegen de Rode Duivels nog in de zak van Vincent Kompany zat. In eigen land scoorde hij dit seizoen al zeven keer maar ook naast het veld trof hij recent nog raak. In de (gespecialiseerde) Russische pers doken immers foto's van hem op terwijl hij zich amuseerde met enkele stripteaseuses. Op zich geen probleem, ware het niet dat Kokorin een vriendin heeft...

Naar verluidt zijn de twee echter nog altijd een stel, getuige daarvan zijn enkele vakantiefoto's uit Dubai. Een goedmaakreisje...?

 

??#??????????????

Une photo publiée par Kokorink9 (@kokorin9) le


 

 

? ??? ?? ??????????? ,?? ????? ???? ????????????

???? ???????????? Kokorink9 (@kokorin9)

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.