‘Laurent aast op Fabiola’s kasteel’

Prins Laurent wil verhuizen naar kasteel Stuyvenberg, waar Fabiola woonde sinds de dood van koning Boudewijn. Dat zegt royaltywatchter Thierry Debels.

Op dit moment woont Laurent met zijn gezin gratis in Villa Clémentine in Tervuren. Maar Claire woont daar helemaal niet graag. En prins Laurent vindt het pand dan weer veel te klein en is uit op het recent gerenoveerde kasteel Stuyvenberg.

Laurent zou jaloers zijn op prinses Astrid en haar man Lorenz. ‘Zij heeft een enorme villa laten met een binnenzwembad neergepoot. Kostprijs: 1,5 miljoen euro. En dat terwijl Laurent het moet stellen met de veel kleinere Villa Clémentine van amper een half miljoen euro en zonder zwembad.’

Kasteel Stuyvenberg komt nu sowieso vrij en aangezien het onroerend goed eigendom is van de Koninklijke Schenking, gaat het per definitie naar een lid van de koninklijke familie. ‘Dé grote vraag is of de koninklijke familie Laurent wel in de buurt wil.’

‘Als hij daarin slaagt, dan is dat een mooie wraakactie tegenover zijn familie en Fabiola in het bijzonder’, aldus de royaltywatchter. ‘Laurent woont dan in de villa van de vrouw die hem zijn hele leven gekleineerd heeft. Het heeft immers nooit geboterd tussen Laurent en Fabiola’, weet de royaltywatcher.

Toch is de beslissing nog niet rond. Ook prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid, zou zijn oog hebben laten vallen op kasteel Stuyvenberg.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees