Celebs

Kate en William breken met kersttraditie

Kate en William breken met kersttraditie

Foto: pn

Kerstmis zag er voor Kate Middleton en prins William anders uit dan normaal. Deze keer gingen ze eten bij haar ouders en niet bij koningin Elizabeth en haar man prins Philip. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mail.

Het is een feestelijk dilemma waarmee veel koppels te maken krijgen: hoe verdeel je de quality time tussen je eigen ouders en je schoonouders? Op kerstdag maakten de hertog en hertogin van Cambridge een onverwachte keuze. Kate Middleton en haar prins William gingen traditiegetrouw naar de St Mary Magdalene Church in Sandringham, maar gingen daarna naar Norfolk voor een etentje bij haar ouders. Royaltywatchers zagen dit niet aankomen en verwachtten dat het koppel net zoals vorig jaar zou lunchen in het gezelschap van de koningin en haar echtgenoot.

Tijdens het bezoek aan de St Mary Magdalene Church waren twee leden van de koninklijke familie afwezig. Camilla, hertogin van Cornwall, had rugpijn en deed er volgens haar dokter goed aan om thuis te blijven. En ook de kleine prins George was niet van de partij. Volgens Kate was hij die dag te druk en te luidruchtig. ‘Hij zou niet stil geweest zijn in de kerk’, zei de zwangere brunette tegen een van de drieduizend fans die waren samengekomen om de royals te zien.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees