Cercle Brugge huurt jong talent van de Buffalo’s

Cercle Brugge huurt jong talent van de Buffalo’s

Foto: BELGA

Cercle Brugge huurt jeugdinternational Jinty Caenepeel tot het einde van het seizoen van KAA Gent. Dat maakte de Vereniging maandag op zijn website bekend.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

De 18-jarige Caenepeel is geen onbekende voor Cercle Brugge, waar hij één jaar in de jeugd speelde. De rechterflankspeler, die in april van vorig jaar nog zijn contract bij de Buffalo’s tot 2016 verlengde, werkte maandagmorgen al zijn eerste training af bij groen-zwart en vertrekt maandagmiddag mee op winterstage naar het Spaanse Pinatar.

Cercle Brugge kan de versterking goed gebruiken. Na 21 speeldagen zijn de Bruggelingen pas 15e en voorlaatste met 20 punten. Vorige week verzekerde de club zich al van de diensten van voormalig Rode Duivel Maarten Martens en in november trok Cercle Brugge met Faris Haroun nog een andere Belgische ex-international aan. Verder wordt Albian Muzaqi tot het einde van het seizoen gehuurd van Racing Genk.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.