Frituur verovert eerste plaats op TripAdvisor

© sps

Frituur Conny en Franky prijkt op de eerste plaats op TripAdvisor voor Sint-Niklaas, dankzij koksdiploma's en eigen creaties.

sps

Frituristen die zich willen onderscheiden en meer willen bieden dan alleen een koeltoog gevuld met curryworsten en berenpoten, kunnen zich meten met frituur Conny en Franky uit de Plezantstraat. De uitbaters behaalden een koksdiploma, zetten geregeld eigen recepten op de kaart en zijn actief op zowat alle mogelijke sociale media. Een combinatie die hen in Sint-Niklaas een eerste plaats opleverde bij TripAdvisor, een website waarop klanten attracties, restaurants of hotels kunnen beoordelen. De frituur steekt op die manier Sint-Niklase horecazaken van topkwaliteit voorbij, zoals 't Korennaer, Crèmerie François en Kokovin.

‘We hebben zowel lokaal als internationaal cliënteel en blijkbaar vernoemen zij ons al eens graag op TripAdvisor’, zeggen Franky Van Remoortere en Conny Smet, die al zeventien jaar lang frituurervaring hebben. ‘Een erkenning waar we meer dan trots op zijn, maar we doen er dan ook wel wat voor. We snijden onze frieten altijd zelf, soms gaan we de aardappelen zelf uitzoeken bij boeren in de streek, we serveren zelfgemaakte goulash met echt bestek’, klinkt het trots. ‘Laatste nieuwigheid is een broodje pulled pork: varkensvlees dat 18 uur gegaard wordt en zo mals is dat het vlotjes in reepjes uiteen is te trekken.’

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs