Politie zoekt getuigen van overvallen Staatsbaan

Bekkevoort -

De lokale recherche van politiezone Hageland onderzoekt een tweede overval aan de Staatsbaan in Bekkevoort. Ze zoeken getuigen.

Twee overvallers overmeesterden zondag omstreeks 5 uur de poetsvrouw van horecazaak Pact 24 en sloten haar op in de toiletten. De hele overval nam zo'n 18 minuten in beslag. De daders konden zo'n 5.000 euro uit de kluis van de zaak stelen en maakten zich dan uit de voeten. Er lijken op dit ogenblik weinig of geen getuigen in de zaak te zijn.

Enkele dagen eerder, in de nacht van woensdag op donderdag, werd er even verderop ook al een vrouw overvallen. De nacht van het slachtoffer, een prostituee van Roemeense origine, in een bar aan de Staatsbaan zat er net op en zij kreeg op de oprit van een hotel aan de overkant pepperspray in het aangezicht. De vrouw werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Haar opbrengsten werden gestolen.

De recherche is nu op zoek naar mensen die zondag omstreeks 5 uur of donderdag omstreeks 4.45 uur iets verdachts hebben opgemerkt op of in de buurt van de Staatsbaan. Wie iets gezien of gehoord heeft, kan contact opnemen met de politie via lokale.recherche@politiehageland.be of 013-350.350. Discretie is volgens de politie verzekerd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio