Pintje drinken terwijl laptop hersteld wordt

Pintje drinken terwijl laptop hersteld wordt

Foto: credit

Zelzate -

In de Rijkswachtlaan, in het vroegere Houten Huisje, opent zaterdag de iBar. U kan bij Steve en Jimmy Schwing terecht voor een drankje, net als in een bar. Intussen wordt uw laptop, tablet of smartphone hersteld. ‘Een compleet nieuw concept op een compleet nieuwe locatie, maar wel met dezelfde twee vertrouwde gezichten’, zeggen de broers in koor. kvw

'Het concept zelf bestaat al in Gent met de wasbar', zegt Steve. Daar drinken mensen iets terwijl de wasmachines hun werk doen. 'Ik werd ontslagen wegens herstructurering bij een chemisch bedrijf in de Skaldenstraat en met de premie die ik er ontving wou ik iets doen in de horeca. Aangezien mijn broer Jimmy de handigste is op gebied van smartphones en tablets was de keuze gemaakt'.

'Ook de Rijkswachtlaan is een ideale plaats, net bij het binnenkomen van Zelzate', vindt Steve. 'En waar in Zelzate kan je een goede Gin-Tonic drinken', grapt hij?

De iBar zal op dinsdag, woensdag en donderdag open zijn van 10 uur tot 18 uur, op vrijdag en zaterdag wil men open blijven tot 1 uur. Zondag en maandag zijn de sluitingsdagen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio