Oostende bengelt onderaan de lijst van website Trivago

Toeristen meest tevreden over verblijf in Ieper en Poperinge

Schepen van Toerisme Jef Verschoore van Ieper is de hoteliers dankbaar voor hun harde werk. Foto: pli

Oostende / Ieper / Poperinge -

De hotels in Ieper hebben de beste reputatie van het hele land volgens de gebruikers van 's werelds grootste hotelzoekmachine Trivago. De buren van Poperinge volgen nipt op de tweede plaats. Oostende doet het minder goed.

De gebruikers van Trivago plaatsten Ieper en Poperinge aan de top van de reputatielijst voor hotels. Ieper met een indexcijfer van bijna 85,7, Poperinge met 0,1 minder. Trivago is de grootste hotelzoekmachine van de wereld. De resultaten zijn een verzameling van alle reviews en quoteringen op meer dan 200 verschillende boekingsites.

Volgens schepen van Toerisme Jef Verschoore (CD&V/N-VA) van Ieper is dit het werk van vele jaren. ‘Uitbaters doen enorm hun best. We hebben een fantastisch toeristisch jaar achter de rug’, zegt hij.

Oostende eindigt dit jaar onderaan de lijst. In de kuststad worden hotels gemiddeld gezien het laagst beoordeeld. Het feit dat een bestemming laag scoort wil niet zeggen dat hier geen goede hotels te vinden zijn, maar dat het percentage laag scorende hotels hoger is.

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad editie Oostende-Westhoek van woensdag 11 februari.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio