Oscar & The Wolf blijft verbazen: nu ook naar Sportpaleis

Oscar & The Wolf blijft verbazen: nu ook naar Sportpaleis

Foto: GOEDEFROIT MUSIC

The sky is the limit voor Max Colombie. De frontman van Oscar & The Wolf vult de Lotto Arena op 28 maart en staat komende zomer opnieuw op Rock Werchter, maar nu komt daar nog een opvallende datum bij. Colombie sluit zijn tournee af in het Antwerpse Sportpaleis, iets waar veel Belgische bands alleen van kunnen dromen.

Het gaat bijzonder hard voor Oscar & The Wolf. Sinds de release van debuutalbum Entity in 2014, scoort de band van Dilbekenaar Max Colombie de ene hit na de andere. Bovendien geeft de stiefzoon van voetbaltrainer Frank Vercauteren optredens in concertzalen en op festivals in ons land, maar ook in het buitenland. Alsof dat nog niet genoeg is, won de groep ook drie prijzen op de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s).

Het nieuwe jaar kondigt zich opnieuw veelbelovend aan voor de band, want concertorganisator Live Nation kondigt woensdag aan dat Oscar & The Wolf op 31 oktober te zien zal zijn in het Antwerpse Sportpaleis. De groep sluit er haar tournee af, die onder meer ook voorbijkomt in de Lotto Arena (28 maart) en op Rock Werchter.

Sportpaleis

Optreden in het Sportpaleis is iets dat weinig Belgische bands en artiesten gegeven is. ‘Het overweldigende succes en de aanhoudende vraag naar tickets zijn duidelijke signalen dat het publiek maar niet genoeg kan krijgen van dé man van het moment’, klinkt het bij Live Nation.

Bands als Milk Inc, Clouseau, De Kreuners en Natalia gingen Oscar & The Wolf er wel al voor, maar veel van de grootste groepen die ons land rijk is waagden hun kans nog niet in de grootste concertzaal van België.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 31 oktober in het Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf maandag 2 maart om 10 uur op deze website .

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees