Neymar wil wel robbertje vechten met supporter

Barcelona zorgde met een duidelijke 1-2-zege tegen City in de Champions League voor heel wat frustraties in Manchester. En dat mocht Neymar aan den lijve ervaren. De Braziliaan kreeg het aan de stok met een supporter. En wilde maar wat graag ingaan op de provocaties.

Neymar werd in de tachtigste minuut gewisseld, toen stond de 1-2-eindstand al vast want Messi zou de strafschop in de extra tijd verrassend missen.

In Engeland zitten de spelers op de bank echter vlakbij de supporters en één City-fan daagde de Braziliaan uit. Hij verweet Neymar te duiken maar de Braziliaan liet zich niet onbetuigd en liet duidelijk blijken het gerust te willen uitvechten. Ook na het laatste fluitsignaal kostte het de nodige moeite om de twee uit elkaar te houden...

Ook Dani Alves gefrustreerd

Ook Dani Alves werd gewisseld en was duidelijk gefrustreerd, ondermeer na een late en vuile tackle van tegenstander Clichy:

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.