Sesamstraat maakt parodie op 'House of Cards'

Het derde seizoen van de Amerikaanse televisieserie 'House of Cards' verschijnt vrijdag op Netflix. Het belooft een bijzonder spannend seizoen te worden. Dat blijkt uit een trailer die Netflix reeds online zette. Het Amerikaanse kinderprogramma 'Sesame Street' besloot naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'House of Cards' een parodie te maken van het kijkcijferkanon, gebaseerd op het sprookje van de wolf en de drie biggetjes.

Frank Underwood, die in het tweede seizoen over lijken ging om president te worden, wordt in de versie van 'Sesame Street' omgedoopt tot 'Frank Underwolf', een sluwe wolf die vindt dat er te veel varkens in zijn stad leven. Daarom besluit hij om alle huisjes waarin kleine biggetjes wonen, om ver te blazen. Underwolf blaast zichzelf vervolgens op de troon van het Witte Stenen Huis. 

In de trailer van het derde seizoen dat door Netflix online werd gezet lijkt de kersverse First Lady Claire Underwood niet zo blij met de nieuwe functie van haar man. Het nummer 'Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums' van A Perfect Circle dat in de trailer te horen is, zorgt voor een extra grimmige toon. 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees