Binnenkort te koop: een scheet in een fles

Binnenkort te koop: een scheet in een fles

Een scheet in een fles. Het klinkt als een populaire zegswijze, maar binnenkort is het gewoon iets dat je kan kopen. Als het project ‘Fart in a jar’ ooit van de grond komt, tenminste.

Een van de meest opmerkelijke nieuwkomers op Kickstarter, de website waar mensen geld kunnen zoeken voor hun nieuwe projecten, is Fart in a jar. Het idee erachter is opmerkelijk. Wie wilt weten hoe een Australische scheet precies riekt zonder naar Australië te reizen, kan een fles met daarin een scheet uit dat land bestellen. Hetzelfde geldt voor 79 andere landen, waaronder België, Argentinië, Chili en China.

Investeerders wordt gevraagd om het project mee mogelijk te maken. Voor 9 dollar hebben ze een scheet uit een land naar keuze, voor 20 of meer mogen ze drie landen kiezen en voor 50 dollar krijgen ze de geur van zeven scheten. Wie echt ver wilt gaan en 500 euro in het project wilt steken, krijgt een fles met aroma uit elk land toegestuurd.

Of het project ooit van de grond komt, hangt volledig af van de investeerders. Het lijkt een moeilijke affaire te worden, want voorlopig werd amper 143 van de beoogde 10.000 dollar opgehaald.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees