ARSENAL - AS MONACO: 1-3

Rode Duivel boort hoop Arsenal-fans in dolle slotfase de grond in

In de achtste finale van de Champions League heeft AS Monaco een geweldige zaak gedaan. De Monegasken gingen met 1-3 winnen op het veld van Arsenal. Na 90 minuten stond 0-2 op het scorebord, maar in de extra tijd scoorden beide ploegen nog één doelpunt. Eerst bezorgde Alex Oxlade-Chamberlain de Arsenal-fans weer wat hoop op kwalificatie met de 1-2, maar Rode Duivel Ferreira Carrasco boorde die hoop in de slotseconden weer de grond in na een heerlijke rush.

Yannick Ferreira Carrasco, niet helemaal fit, startte bij AS Monaco op de bank. De Rode Duivel mocht in de 75e minuut invallen. Nabil Dirar (ex-Club Brugge) stond wel in de basis bij de Monegasken, hij werd na 82 minuten vervangen.

Arsenal-coach Arsène Wenger, die van 1987 tot 1994 AS Monaco onder zijn hoede had, zag hoe zijn team goed van start ging. Maar in de 38e minuut kwamen de 'Gunners' toch op achterstand. Kondogbia legde aan van buiten de grote rechthoek. Zijn schot week af op Mertesacker, waardoor Ospina geen kans maakte.
Goal Kondogbia - Arsenal 0-1 Monaco - 25-02-2015 par Video-Live

Acht minuten na de pauze was de 0-2 een feit. Na een snelle counter trapte Berbatov de bal tegen de netten.
Dimitar Berbatov Goal - Arsenal 0-2 Monaco 25... par EarthSavi

In de 91e minuut lukte Oxlade-Chamberlain de aansluitingstreffer met een mooie plaatsbal in de rechterbovenhoek.
Goal Oxlade-Chamberlain - Arsenal 1-2 Mónaco... par BitVideo

De honger van Monaco was echter nog niet gestild, want de ingevallen Ferreira Carrasco trapte na een counter de 1-3 met een gekruist schot via de paal binnen.

Ferreira Carrasco Goal - Arsenal vs Monaco 1-3... par IViral

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer