Afwezige Liam Gallagher krijgt opnieuw zware boete

Afwezige Liam Gallagher krijgt opnieuw zware boete

Foto: IMAGEGLOBE

De voormalige Oasis-zanger Liam Gallagher is opnieuw veroordeeld tot 5.000 dollar (4.500 euro) boete. De Brit kwam opnieuw niet opdagen in de rechtbank in New York voor een zitting over zijn tweejarige dochter met journaliste Liza Ghorbani.

Rechter Laura Drager heeft genoeg van Liam Gallagher en zijn ‘frivool gedrag’. Dat vertelde ze dinsdag aan de mensen die wél aanwezig waren in de rechtbank in New York. Gallagher werd er opnieuw verwacht om het te hebben over een minnelijke schikking met Liza Ghorbani, de Amerikaanse journaliste die de moeder is van zijn tweejarige dochter Gemma. Omdat hij opnieuw niet kwam opdagen, kreeg hij al voor de tweede keer een boete van 5.000 dollar opgelegd. ‘Ik kan hem niet blijven vergeven’, zei Drager.

Tot dusver daagde Liam Gallagher, ex-frontman van Oasis en Beady Eye, nog maar één keer op voor de rechtbank in New York. Telkens had zijn advocaat wel een excuus - hij zei onder andere dat Gallagher depressief zou zijn - maar ditmaal niet. ‘Ik heb geen goede reden waarom mijn cliënt hier niet is’, zei Raoul Felder.

Achterstand

Over Gemma, de tweejarige dochter van Ghorbani en Gallagher, wilde de advocaat van de moeder nog één en ander kwijt. ‘Het gaat niet goed met haar’, zei Ira Garr. ‘Haar ontwikkeling loopt achterstand op en ze heeft moeite met praten.’

De rechter besliste dat het dispuut tussen de ouders tijdens een proces zal uitgevochten worden, want een minnelijke schikking treffen zat er door de afwezigheid van de zanger niet in.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees