Vrouw thuis dood aangetroffen

Vrouw thuis dood aangetroffen

Foto: Wim Jacobs

Geraardsbergen -

In een woning in Geraardsbergen is maandag het lichaam van een vrouw aangetroffen, die in verdachte omstandigheden om het leven kwam. Dat meldt het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde.

Het lichaam werd maandagmiddag gevonden in een woning in de Dokter Derolaan in Geraardsbergen. De politie trof het lichaam aan, maar de omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht. Volgens de eerste vaststellingen gaat het om een verdacht overlijden, zegt het parket.


Er is een onderzoeksrechter gevorderd en een wetsdokter zal het lichaam onderzoeken. In het belang van het onderzoek kan er voorlopig geen verdere informatie worden vrijgegeven, zegt parketwoordvoerder Jorn Bauwens.

De vrouw woonde samen met haar 76-jarige levensgezel. Of hij iets met het drama te maken heeft, wil het parket bevestigen noch ontkennen.

Het slachtoffer is een zestiger uit Geraardsbergen, zo meldt Belga. De partner van de vrouw zou opgepakt zijn op verdenking van de feiten, maar dat kan het parket niet bevestigen. Mogelijk gaat het om een gezinsdrama waarbij de man zijn partner doodschoot en daarna een mislukte poging tot zelfdoding ondernam. De toestand van de man is niet duidelijk. Het Oost-Vlaamse parket geeft pas dinsdag meer details.
 

Corrigeer

MEER NIEUWS