Eerste beelden van exotische set ‘FC De Kampioenen’

Deze tempel en het Boeddhabeeld (foto links) vormen het decor voor de nieuwe Kampioenenfilm. Foto: Philip Van Volsem

Jan Verheyen is terug uit Thailand waar hij ­samen met zijn filmcrew op zoek is gegaan naar ­locaties om de exotische ­scènes van de nieuwe 'FC De Kampioenen'-film, 'Jubilee Général', te draaien. Hij bracht voor ons alvast enkele beelden mee van de tempel en de wilde natuur waarin hij zal filmen.

‘Drie uur van Bangkok hebben we echt knappe plekken gevonden om de scènes te draaien waarin Oscar in een sekte is beland’, aldus Verheyen. ‘De locaties, maar ook de omgeving lenen zich perfect tot enkele spectaculaire scènes zoals die nog maar zelden in een Vlaamse film zijn gezien.’

Welke scènes dat precies worden wil Verheyen nog niet verklappen, maar hij zegt van plan te zijn samen te werken met een lokaal stuntteam dat vaak voor grote Thaise producties werkt.’

In Thailand wordt een belangrijke nevenverhaallijn van de film gedraaid. Terwijl op het thuisfront DDT (Jacques Vermeire) uit de gevangenis vrijkomt en meteen De Kampioenen weer begint te jennen, reizen Markske (Herman Verbruggen) en Xavier (Johny Voners) af naar Azië om daar Oscar (Carry Goossens) uit een duistere sekte te redden.

In principe starten de opnames van de film ­begin mei in Thailand en daarna verhuist de ­productie naar Vlaanderen waar tot eind juli zal worden gedraaid. De release van de film is voorzien voor 28 oktober.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees