Celebs

Jani: ‘Op vakantie is de Vlaming nog altijd een echte ramp’

Jani: ‘Op vakantie is de Vlaming nog altijd een echte ramp’

Jani merkt toch dat hij iets heeft losgemaakt: ‘Mensen denken beter na over hun kledij.’ Foto: DBA

In de laatste aflevering van 'All You Need Is Jani' pimpt Jani Kazaltzis (36) deze avond een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur die ook paaldanseres is voor een date. Dan moet het ook met de gemiddelde Vlaming wel lukken, dachten we. En toch maakt Kazaltzis enig voorbehoud.

Kazaltzis blikt graag terug op de zeven seizoenen stijladvies die hij mocht geven. Maar ook al heeft hij met zijn populaire stylingprogramma’s veel invloed, toch is er nog werk aan de winkel. Want één ding lijkt de Vlaming nooit te leren, vindt hij, en dat is zich kleden op vakantie. 'Ongelooflijk, eenmaal met vakantie mag álles. Dan trekt de Vlaming kleren aan die hij thuis nooit zou durven te dragen. Een voorbeeld? De driekwartbroek. Mannen, vrouwen, kinderen. Ze bezondigen zich er allemaal aan. Afschuwelijk! Ik vraag me echt af wat mensen in het buitenland van ons denken.’

Tegelijk onderstreept Kazaltzis dat hij niet de man is die ons voortaan naar chique en dure designerwinkels wil jagen. Lees, bij wijze van afscheid van zeven seizoenen stijadvies, vijf van Jani's ultieme stijltips in Het Nieuwsblad van woensdag 8 april.

INFO

Seizoensfinale All You Need Is Jani

Vijf, 20.35 uur

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees