Dockx Group creëert 100 extra jobs

Dockx Group creëert 100 extra jobs

Foto: Dockx Group

Wilrijk -

Het Wilrijkse vervoerbedrijf Dockx Group gaat uitbreiden. Het plan is om naar 30 Dockx Service Shops te evolueren, verspreid over het hele land. De firma, bekend van Dockx Rental, Dockx Movers en Dockx Logistics, lanceert een nieuw bedrijfsconcept om alle activiteiten naar elkaar te laten toegroeien en creëert meteen 100 jobs.

Sinds 1979 is Dockx Group uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen autoverhuur aanbiedt, maar ook verhuizingen, logistiek en grote leveringen regelt. Door de diensten meer te centraliseren en het aantal filialen tegen 2018 op te krikken van 18 naar 30 stuks, kan de klant kiezen hoe iets geleverd wordt of hoe hij iets gaat ophalen. Het van oorsprong Antwerpse bedrijf zal zich bij de uitbreiding meer toespitsen op de rand van grote steden zoals Brugge, Kortrijk, Hasselt, Luik en Bergen. Deze expansie zal samen met de nieuwe logistieke site in Nijvel 100 nieuwe jobs creëren.

“Met de sterke opkomst van e-commerce hebben consumenten nood aan een groot netwerk van afhaalpunten buiten de stadscentra”, vertelt commercieel directeur Mario De Bruyn. “Daarnaast worden voertuigen voor de ecologie en de leefbaarheid van de steden steeds meer uit de stadskernen geweerd.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio