Eva Daeleman: ‘Ik heb veel gehuild’

© Marc Herremans

Opnieuw vrijgezel en al enkele jaren druk aan het werk voor televisie en radio: Eva Daeleman (25) was toe aan een break. Twee maanden lang trok ze alleen door Thailand en Vietnam en dat was bij momenten hard.

jva

Haar 25e verjaardag bracht Eva moederziel alleen door in een Aziatische bar. ‘Ik had het toch moeilijk met alleen zijn. Plots ging ik nadenken over alles en plots voelde ik me zo nietig. Misschien kampte ik wel met een quarterlife crisis: het was alsof alle emoties van de afgelopen jaren mij hebben ingehaald. Ik heb veel gehuild, maar ook heel veel goede momenten beleefd en veel over mezelf geleerd,’ aldus Eva in Dag Allemaal.

Toch keert de blonde mediamadam herbrond terug. ‘Ik heb geleerd dat het oké is om soms ongelukkig te zijn, ik ben ook veel rustiger geworden. Ik had stiekem gehoopt om daar de man van mijn leven tegen te komen, maar dat is niet gelukt. Maar dat is ook oké, alles gebeurt om een reden. Als je ernaar op zoek gaat, vind je het toch niet,’ luidt Eva’s filosofie in Story.

Meer over De boekskes

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie