Cleymans en Van Geel komen naar Bierfeesten

Cleymans en Van Geel komen naar Bierfeesten

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel brengen met hun covergroep eigenzinnige interpretaties van Nederlandstalige hits. Foto: pdv

Oudenaarde -

De bloedbroeders en ambiancemakers Jelle Cleymans en Jonas Van Geel staan op vrijdag 26 juni om 00.30 uur met hun covergroep op het podium van de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde.

Dat hebben ze via hun concertagenda bekendgemaakt. Peter Decordier, organisator van de Oudenaardse Bierfeesten bevestigt hun komst. ‘Al was het niet de bedoeling dat dit nu al zou uitlekken’, reageert Peter Decordier.

‘Jelle Cleymans en Jonas Van Geel toeren al een tijdje met een coverband en ik was al eerder bezig om hen eens naar Oudenaarde te krijgen. Maar omdat beiden het heel druk hebben met onder andere televisie- en acteerwerk, lukte dat niet. Ik ben heel tevreden dat we hen nu wel op onze Bierfeesten hebben.’

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met professionele muzikanten een covergroep opgestart. Onder het motto ‘vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven’ is ambiance verzekerd. De groep brengt eigenzinnige interpretaties van onsterfelijke Nederlandstalige hits. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato en van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud.

‘De spitsvondige interactie tussen Jelle en Jonas zorgt regelmatig voor hilarische toestanden. Geen enkel optreden is dus hetzelfde’, klinkt het op hun website. De Adriaen Brouwer Bierfeesten vinden plaats van vrijdag 26 tot zondag 28 juni. Op zaterdag 27 juni staat de groep Kid Creole and The Coconuts op het podium.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio