Politie: ‘Geen boer gearresteerd die drone neerhaalde’

Politie: ‘Geen boer gearresteerd die drone neerhaalde’

Foto: ss

Dendermonde -

‘Politie Dendermonde start met flitscontroles via drones’ en ‘Boer gearresteerd na neerhalen politiedrone’. Die titels stonden te lezen in het satirische internetmagazine De Klaptand. ‘Die berichten zijn uit de lucht gegrepen’, bevestigt de Dendermondse politie al lachend op Facebook.

In het satirische internetmagazine verscheen vorige week een bericht waarin uitgebreid beschreven werd hoe het politiekorps van Dendermonde met een proefproject zou starten waarbij drones ingezet zouden worden om automobilisten die te snel rijden te flitsen. Daags nadien werd op diezelfde site aangekondigd dat een wortelboer zo’n drone met een jachtgeweer had neergehaald.

Commotie

‘Een mysterieuze drone?’, schrijft de politie van Dendermonde op Facebook. ‘Niets is minder waar. Dit bericht is natuurlijk volledig uit de lucht gegrepen. De Klaptand is een satirische website die de draak steekt met de Dendermondse actualiteit. Gezien de commotie die dit bericht en een vervolgbericht over een boer die gearresteerd werd na het neerhalen van de drone veroorzaakt, willen wij hierbij officieel bevestigen dat deze berichten als grap bedoeld zijn.’

 

 

Een mysterieuze drone?Eind vorige week verscheen in het satirisch internetmagazine De Klaptand een bericht met als...

Posted by Lokale Politie Dendermonde on vrijdag 17 april 2015

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees