Celebs

Sandra Bullock is de mooiste vrouw van 2015

Naar jaarlijkse gewoonte gaat het Amerikaanse tijdschrift People op zoek naar de mooiste vrouw van het jaar. In 2015 gaat de titel naar de 50-jarige actrice Sandra Bullock. Dat had de brunette naar eigen zeggen helemaal niet verwacht.

‘Ik geloofde het eerst niet, moest heel hard lachen en zei zelfs dat het belachelijk was. Ik heb het nog aan niemand verteld’, zegt ze in het blad. Toch kon ze haar persoonlijke definitie van schoonheid samenstellen. ‘Echte schoonheid in Los Angeles is stil. Iedereen wil er anders uitzien. Voor mij is het belangrijker om een goed mens te zijn. Een goede mama die af en toe iemand voor laat gaan in de rij. Kortom: mensen die niet te hard proberen vind ik persoonlijk het mooist’, klinkt het. Daarnaast vindt ze het prachtig dat ze de mama mag zijn van haar 5-jarige adoptiezoon Louis.

Bullock, die binnenkort te horen is als de schuk Scarlett Overkill in de nieuwe prent Minions, doet veel moeite om in vorm te blijven. Ze probeert vier à vijf keer per weet te sporten. Daarbij houdt ze zich aan het trainingsschema Body van Simone De La Rues. Deze focust vooral op actief bewegen. ‘Toen ik begon, dan hield ik het amper twintig seconden vol. Ik maak geen grapje’, zegt ze.

De actrice die zich een jaar lang de mooiste vrouw ter wereld mag noemen, treedt daarmee in de voetsporen van Lupita Nyong’o en andere collega’s onder wie Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Drew Barrymore en Gwyneth Paltrow.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees