Ook Raymond van het Groenewoud en Laïs op de Markt

AB Bierfeesten krijgen stilaan vaste vorm

AB Bierfeesten krijgen stilaan vaste vorm

Foto: pdv

Oudenaarde -

Na Kid Creole & The Coconuts en Cleymans & Van Geel bevestigen ook Raymond van het Groenewoud en Laïs hun komst naar de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde. De organisatie kondigt ook enkele nieuwigheden aan, zoals zeecontainers voor dj‘s.

‘Met Raymond van het Groenewoud en Laïs hebben we artiesten die borg staan voor wat de Adriaen Brouwer Bierfeesten willen zijn: complexloze feesten met aandacht voor sfeer en gezelligheid, maar toch met goede muziek’, zegt organisator Peter Decordier. ‘Raymond is een monument in de Vlaamse muziek. Dit jaar is hij 65 jaar geworden en komende zomer doet hij nog eens een ‘Best of’-tour. Dat betekent nog één keer al zijn grootste successen en dat zijn er nogal wat. Wie is nog niet uit zijn dak gegaan op Maria, Maria, ik hou van jou, Meisjes of Liefde voor Muziek. Raymond bewees op de Gentse Feesten al vaker dat hij perfect is voor de ambiance tijdens een stadsfestival. Dan weet je meteen dat je dit niet mag missen.’

Op zaterdag 27 juni om 21 uur staat Laïs op het hoofdpodium op de Markt geprogrammeerd. 2015 wordt een feestelijk jaar voor Jorunn Bauweraerts, Annelies Brosens en Nathalie Delcroix. De meiden vieren immers de twintigste verjaardag van Laïs.

Nieuw dit jaar is dat de stille momenten tussen de optredens weggewerkt zullen worden. Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad Vlaamse Ardennen-Gentse Rand van vrijdag 24 april.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio