Zo ziet de camping van Tomorrowland Brazilië eruit

Tomorrowland wijkt volgende week voor de eerste keer uit naar Brazilië. Ook daar is het dancefestival al maanden uitverkocht. Wie geen tickets heeft voor de eerste editie, hoeft niet te treuren. Dankzij de livestream kan iedereen het festival van in zijn of haar luie zetel volgen.

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei vindt de eerste editie van Tomorrowland in Brazilië plaats. Dat het Zuid-Amerikaanse land zich perfect leent tot een festival als dat van onze landgenoten Manu en Michiel Beers, bewijzen de eerste foto’s van de camping die je bovenaan dit artikel ziet.

Live te volgen

Meer dan 19 miljoen mensen stemden afgelopen zomer twee weekends lang af op Tomorrowland TV, het YouTube-kanaal van het dancefestival waarop heel wat van de dj-sets te bekijken en te beluisteren zijn.

Ook in Brazilië zal Tomorrowland TV van de partij zijn. Zo brengt Tomorrowland het festival tot in de woonkamer van fans die geen ticket konden bemachtigen. ‘Per dag zenden we 7 uur muziek uit en tonen zo wat ons festival zo uniek maakt’, schrijft Tomorrowland in een persbericht. ‘

Het festival zal hier live te volgen zijn.

Corrigeer

MEER NIEUWS